• 20 FEB 16
  • 0
  Vizită la Cluj

  Vizită la Cluj

  La 17 februarie 2016, delegația Parcului Industrial „Răut”, condusă de Domnul Anatolie Munteanu împreună cu Viceministrul Economiei Vitalie Iurcu,  Doamna Natalia Iepuraș, Administratorul Zonei Economice Libere „Ungheni- Business” și Doamna Natalia Codreanu, Director Executiv BCR Chişinău, au participat la evenimentul de prezentare a oportunităților investiționale și de afaceri din Republica Moldova.
  La această întălnire au participat reprezentanți ale peste 40 de companii din România, din domeniul comerțului, industriei, transportului, IT, ș.a.
  În acest contexet, s-a făcut o prezentare amplă privind oportunitățile investiționale și de afaceri din țara noastră, oferindu-se informații cu privire la avantajele oferite de Parcurile Industriale și Zonele Economice Libere.
  Spre finalul evenimentului, Delegația din Republica Moldova au vizitat cîteva parcuri tehnologice din Cluj și au purtat discuții cu reprezentanții companiilor care sînt interesați în dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream